Jones - Van Hecke: Sanitair, Badkamers en badkamerrenovaties in Sint-Niklaas

Wanneer u op zoek bent naar een erkend installateur voor uw badkamer, badkamerrenovatie of sanitair in Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai, Waasmunster en omgeving, dan bieden wij graag onze diensten aan!

Jones - Van Hecke uit Lokeren komt ter plaatse en zorgt voor een snelle, correcte en vooral vakkundige installatie en herstelling van uw sanitair. U heeft een ruime keuze uit sanitaire toestellen en kwalitatieve badkamermeubels. Hiervoor selecteren wij voor u enkel de beste merken, waaronder Grohe, Hansgrohe, Duravit en andere.

Sanitaire installaties en herstellingen in Sint-Niklaas

Wij voorzien in uw sanitair comfort. Uw woning, in de omgeving van Sint-Niklaas, wordt voorzien van het nodige en vooral precieze leidingwerk, kwalitatieve en stijlvolle badkamermeubels, waterontharders en meer. Dit alles afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden binnen uw project. Bovendien zorgt ons team niet alleen voor een correcte plaatsing, maar ook voor prima onderhoud en herstellingen.

Uw badkamer: ontspanning of praktisch?

Hoe beschouwt u uw badkamer? Eerder als een ruimte ter ontspanning of eerder als een praktische ruimte voor uw gezin en uw sportactiviteiten? Ook hier luisteren we graag naar uw wensen en begeleiden u in de keuze tussen de juiste badkamermeubels, sanitaire installaties en functionaliteiten.

Ervaring in badkamerrenovaties

Dankzij onze jarenlange ervaring in sanitair, beschikken wij over een sterk netwerk aan vakkundige partners in en rond Sint-Niklaas. Bij uw badkamerrenovatie kunt u beroep doen op Jones - Van Hecke voor de coördinatie van uw project. Wij schakelen de juiste mensen in voor uw schrijnwerk, betegeling, elektriciteitswerken en meer. En uiteraard kunt u er zeker van zijn dat uw leidingwerk en sanitaire installaties feilloos door ons uitgevoerd worden.

Jones - Van Hecke biedt u snelle, correcte en vakkundige diensten aan voor uw sanitair, badkamer of badkamerrenovatie in Sint-Niklaas
Contacteer ons vrijblijvend