Jones - Van Hecke BVBA: Een traditie van vakmanschap in Lokeren

Jones - Van Hecke bvba is een echt familiebedrijf. Mike Jones startte in 1989 met een eigen zaak: Sanitair Jones. Met zijn 25 jaar ervaring, en de commerciële flair van zijn echtgenote Karin bleek al gauw dat Mike de juiste beslissing had genomen. De zaak groeide snel, Mikes vakkennis en service werden in Lokeren en de hele regio erg op prijs gesteld. Mike en Karin bouwden een bloeiende zaak uit, met een uitgebreid klantenbestand, dat de zeer persoonlijke service, hartelijk en altijd met de glimlach, zeer waardeerde.

Opvolging binnen de familie

Met twee dochters, Cynthia en Tracey, leek opvolging binnen de familie niet echt een mogelijkheid. Tot Joost Van Hecke, de echtgenoot van oudste dochter Cynthia, in 2007 besloot om zijn internationale functie bij een groot bedrijf op te zeggen, om zich met hart en ziel op het bedrijf van zijn schoonvader toe te leggen. Vanuit zijn opleiding marketing, en zijn ervaring in het bedrijfsleven, bracht hij - naast de vakkennis en de servicegerichtheid die in de zaak al volop te vinden was - ook aandacht voor nieuwe technologieën en ecologische ontwikkelingen binnen.

Joost ontplooide al gauw een ware passie voor het vak, en vanuit zijn grote interesse in techniek schoolde hij zich in snel tempo bij tot installateur sanitair en centrale verwarming. Ondertussen werkt ook Cynthia in de zaak, en stelt de bvba Jones - Van Hecke acht mensen tewerk.

Jones - Van Hecke is een mooi voorbeeld van een familiebedrijf in de beste Vlaamse traditie van het woord: barstensvol vakmanschap en stielkennis, met een warme servicegerichtheid naar de klanten, en klaar voor de toekomst van de bouwsector.

De ordewoorden voor de bouwsector in de 21ste eeuw zijn duidelijk:

  • hoogtechnologisch,
  • ecologisch,
  • kostenbewust,
  • servicegericht.
Bij Mike Jones en Joost Van Hecke is de toekomst al begonnen. Doe beroep op ons vakmanschap en onze service voor uw sanitair, verwarming en badkamer.
Contacteer ons vrijblijvend