Op zoek naar een loodgieter in Lokeren?

Dan bent u bij Jones - Van Hecke in Lokeren aan het juiste adres! Wij installeren en repareren uw sanitair, verwarming, badkamer, warmtepomp, ventilatie, koeling, zonneboilers en meer. Bij ons bent u nog zeker van een vertrouwde aanpak, correcte uitvoering en kortom een gerust geweten.

Van loodgieter tot sanitair installateur in Lokeren

Sanitair Jones, opgericht door Mike Jones en zijn vrouw Karin, is sinds 1989 een gevestigde waarde in Lokeren, waar vakkennis en service centraal staan. Mike en Karin zorgden voor loodgieters als persoonlijk aanspreekpunt. Mensen kunnen vertrouwen op een correcte service.

In 2007 zorgde Joost Van Hecke en Cynthia Jones voor extra ondersteuning en uitbreiding van de familiezaak. Met oog voor ecologische ontwikkelingen en nieuwe technologieën. Zij legden zich toe op de uitbreiding en specialisatie van hun loodgieters diensten. U kunt dus niet alleen beroep doen op Jones - Van Hecke voor het leggen van uw sanitaire leidingen en installeren van uw badkamer of sanitair, voortaan werd er ook ingezet op het plaatsen van warmtepompen, nieuwe ecologische verwarming, ventilatie en koeling, zonneboilers en meer.

Ervaren loodgieters die nauwkeurig en doelgericht te werk gaan

Voor elk van deze specialisaties heeft Jones - Van Hecke de geschikte persoon. U kan op beide oren slapen, want bij Jones - Van Hecke zijn alleen ervaren loodgieters die nauwkeurig en doelgericht werken en uw installatie of reparatie tot in de puntjes uitvoeren.

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Lokeren? Nood aan installatie of snelle herstelling? Reken op de vakkennis en nauwkeurige service van Jones - Van Hecke.
Contacteer ons vrijblijvend