Loodgieter in Lochristi en omgeving nodig? Jones - Van Hecke komt snel ter plaatse

Met een uitvalbasis in Lokeren, sturen wij van Jones Van Hecke meteen één van onze ervaren loodgieters naar Lochristi. Wij installeren, herstellen en onderhouden al uw sanitaire installaties. Heeft u nood aan verwarming, een volldig nieuwe badkamer, warmtepomp, ventilatie, koeling, zonneboilers en meer? Onze loodgieters worden met regelmaat opgeleid zodat zij u hierbij efficiënt en snel mee kunnen helpen.

Wat betekenen onze loodgieters voor u?

Al onze loodgieters waken over uw sanitair comfort! Aarzel dus niet om contact op te nemen met Jones Van Hecke voor het installeren, herstellen of onderhouden van uw sanitair. We werken met kwalitatieve en duurzame materialen en volgen de technologische ontwikkelingen op de voet. Wanneer u beroep doet op één van onze loodgieters, kunt u dus op beide oren slapen.

Van loodgieter tot sanitair installateur in Lokeren, Lochristi en omgeving

Sanitair Jones is sinds 1989 een vaste waarde in Lokeren, waar vakkennis en service centraal staan. Mike Jones en zijn vrouw Karin zorgen al jaren voor een sterk team loodgieters die een correcte service hoog in het vaandel dragen. Bovendien breidde niet alleen hun team uit, maar ook hun werkgebied. Zo dienden hun ervaren loodgieters niet enkel Lokeren, maar ook Lochristi, Zeveneken, Destelbergen, Beervelde en omgeving.

Dochter Cynthia Jones zorgde samen met haar man Joost Van Hecke voor extra ondersteuning en uitbreiding van de familiezaak. Hun doel: het bewaken van ecologische ontwikkelingen, nieuwe technologieën en specialisatie van hun diensten en team.

Voortaan kon Jones - Van Hecke ingeschakeld worden voor uw sanitaire leidingen, badkamer installaties, het plaatsen van warmtepompen, nieuwe ecologische verwarming, ventilatie en koeling, zonneboilers en veel meer.

Jones Van Hecke: uw loodgieter ter plaatse in Lochristi, Zeveneken, Beervelde, Destelbergen en omgeving.
Contacteer ons vrijblijvend