Budgetbewuste en milieuvriendelijke verwarming

We zijn ons steeds meer bewust van de nood aan duurzaam energieverbruik om ook voor onze kinderen nog een leefbare wereld achter te laten. Daarom kiezen wij bij Jones - Van Hecke voor budgetbewuste en milieuvriendelijke verwarming.

Wij bieden het meest interessante verwarmingssysteem aan voor u, aangepast aan de ruimte, uw budget en de nodige warmte. Wij zorgen voor een bewust uitgedachte installatie met een correcte verhouding van verschillende componenten: warmteproductie, warmteafgifte, regeling, etc.

Hoe kies je het juiste verwarmingselement?

Afhankelijk van het gevraagde comfort en of u nu gaat voor een condensatieketel op gas of een warmtepomp, heeft u de keuze uit veel goede verwarmingselementen.

Wij helpen u kiezen uit een ruim aanbod aan:

  • radiatoren,
  • convectoren of ventiloconvectoren,
  • vloerverwarming,
  • wandverwarming,
  • plafondverwarming
  • en de perfecte regeling voor uw systeem.

Wij begeleiden u in deze keuze en denken een voor u optimaal verwarmingssysteem uit.

Meest toonaangevende merken: Vaillant en Viessmann

Wij selecteerden de 2 meest toonaangevende merken in de sector: Vaillant en Viessmann. Ze zijn continu bezig met ontwikkeling van nieuwe technieken en de verbetering van bestaande systemen.

Professionele en service-minded installatie

Om u achteraf de best mogelijke service te kunnen geven, volgen we professionele opleidingen en nemen we de meest voorkomende wisselstukken op stock. Alleen zo kan je de klant de juiste installatie voorstellen en een herstelling binnen een aanvaardbare termijn uitvoeren.

Het meest interessante verwarmingssysteem op maat voor u. Wij bezorgen de best mogelijke materialen, correcte plaatsing en een sterke service.
Contacteer ons vrijblijvend