Sanitair Comfort Lokeren

Bij Jones - Van Hecke staat comfort en service op de eerste plaats. Voor uw nieuwbouw woning op renovatie project voorzien wij u, met het oog op duurzaamheid en esthetiek, in al uw sanitair comfort:

  • leidingwerk: aan- en afvoerleidingen, gasleidingen;
  • badkamermeubels: lavabomeubels, baden en (inloop)douches, kranen;
  • waterontharders;
  • en veel meer...

Door onze jarenlange ervaring in sanitaire installaties en ons voortdurend streven naar perfectie, stemmen we onze materialen en werkwijze af op uw behoeften. We kiezen voor degelijke, ecologische en vooral duurzame materialen.

Leggen van al uw sanitaire leidingen

Zo gebruiken we altijd de kwaliteitsvolle leidingen van Henco. Voor gasleidingen doet u best beroep op een gecertifieerd installateur zoals Jones - Van Hecke, die bij plaatsing let op alle strenge veiligheidsnormen.

Plaatsen van nieuwe badkamers en badkamerrenovaties

Bij ons kan u terecht voor het plaatsen van uw nieuwe badkamer, van perfect leidingwerk tot uitgepuurde installatie van uw badkamermeubels, alsook voor uw badkamerrenovatie.

Wij werken enkel samen met specialisten in hun vakgebied voor de plaatsing van uw totaal afgewerkte badkamer. Wij zorgen voor de leidingen en de aansluiting van de sanitaire toestellen, onze partners voor perfect schrijnwerk, elektriciteitswerken, betegeling en andere werken.

Voor sanitaire toestellen heeft u de keuze van mooi en budgetvriendelijk naar luxueus topdesign. Wij benaderen elk project individueel qua stijl, budget en vooral qua benodigdheden. Merken als Grohe, Hansgrohe, Vola, Dornbracht, Duravit en nog vele andere topmerken uit de wereld van de badkamers hebben voor ons geen geheimen. Wij begeleiden u in uw keuze.

Jones - Van Hecke coördineert uw badkamerrenovatie of de plaatsing van uw nieuwe badkamer tot in de puntjes!

Laat uw sanitair in de handen van Jones - Van Hecke en wees zeker van hoogkwalitatieve plaatsing met duurzame materialen en een sterke service!
Contacteer ons vrijblijvend